otroska kuhinja, naslovna, otroška kuhinja, lesena otroska kuhinja, darilo, novo leto, mini kuhinja, montaža pohištva, predelava pohištva, montaza, ikea, otrosko pohištvo

Lesena otroška kuhinja

Lesena otroška kuhinja je lepo oblikovana in zelo lepih otroških živih barv. S čvrsto zasnovo je primerna za družine z več otroki za domačo uporabo. Leseno otroško kuhinjo odlikuje odpiranje vseh vrat, odstranljivo korito, pipa in vrteči se gumbi za električno in mikrovalovno pečico. Uporaba otroške lesene kuhinje skrbi za pravilen razvoj otrok v različnih obdobjih rasti, tako motoričen kot pedagoški in psihološki. Mladim kuharjem bo kuhanje v veselje in zabavo. Vsi otroci bodo uživali v igranju in kuhanju s kuhinjo.

 

Lastnosti lesena otroške kuhinje :
– priročne police za shranjevanje in odlaganje
– odstranljivo korito za hitro in enostavno čiščenje
– gumbi se obračajo
– čvrsta in kompaktna zasnova in gradnja
– vrata mikrovalovne pečice, hladilnika se odpirajo
– material: iveral v kombinaciji z vezano ploščo
– otroška kuhinja je primerna za otroke od 1 do 6 let
– za domačo uporabo pod nadzorom staršev

Kontakt: –> tel, email ali kontaktni obrazec

Dimenzije (širina, globina in višina): 78 x 40 x 120 cm
Višina delovnega pulta: 57 cm

Več informacij lahko zasledite tudi na strani oples.si, kjer Vam je mini kuhinja predstavljena malo na drugačen način. Obiščite stran oples.si in ne bo Vam žal. Kontaktirajte nas in nas vprašajte, če Vas kaj zanima. Odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času. Če nas kontaktirajte med tednom boste praviloma prejeli odgovor še isti dan ali najkasneje naslednji delovni dan.
Veseli bomo tudi Vašega odziva, komentarja, pripombe,…. saj vsak odziv je za nas pomemben.
Lahko si tudi ogledate stran z najpogostejšimi vprašanji, ki smo jo pripravili za Vas, da si že sami pomagate in najdete odgovor, ki Vas zanima.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja